neděle 23. září 2007

Premium nebo ne?

Co myslite je užitečný PREMIUM účet? Odpověd je taková: Je i ne.
Premium:
Výhody: 1.: Pří zakoupení schytáte vaší denní výplatu ve stájích tzn. já mám např. 320 na hodinu, takže dostanu 320x8, tj. 2560 dostanu.
2.Místo 12 cestovních bodů máte 24, doba výpravy trvá polovic a pocet bodu je taky polovicni.
3.Doba čekání v aréně je 5 min místo 15 min
4.Místo v báglu je vetší (podle mně k ničemu)
5.A ješte par blbosti taky celkem k ničemu

Rubíny:
Výhody: Hodně dobrych veci se kupuje za rubíny, ale myslim ze je jedno jestli si to koupite hned nebo pockate 1 den, sam sem to pouzil jenom jednou abych vykoupil nejakou vec z aukcni sine.

Nevýhody obou: Samozřejmně cena, tech 50 kč neni moc, ale kde sehnat 2.99 nebo 12.99 eur na premium uz je. A rubiny? 50 kč ok, ale zas jenom 20 rubinu, nebo 7.99 eur za 80 rubínu, ale zas ty eura, kde je sehnat??

Někteří z vás už to možná znají PayPal.
Internetový ,,účet,,
Ja sem si na Premium vydelal za 2 mesice, ale jak? JENOM klikánim na odkazy! Je to jednoduche, nejdriv se regnete na www.paypal.com . Když dojdete pri registraci až k požadavku kreditni karty tak dole v rohu kliknete na continue.
Pak se regnete zde - http://bux.to/?r=firekiller - to firekiller tam v te registraci prosim nechte, vam to nic neudela a mne to pomuze :-)
Kdyz se regnete tak uz jenom dejte surf ads a klikejte, za jeden klik pak budete dostavat penize a az to nastradate tak to jenom prevedete na paypal a tj vsechno!!!

Žádné komentáře: